96 yzf600 please help... - Yamaha Forums
Welcome to the unofficial Yamaha Forums community! Please Register to gain full access and remove the Ads! it's FREE!    
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-11-2020, 02:22 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
96 yzf600 please help...

ok guys i have a no spark issue im pretty good at fixing my own things and diagnostics so I think I might have this but looking for reinsurance I guess. I was riding then the bike started doging out...bad got it home and no spark on 1 and 4 so I figure simple must be a coil nope put 2 new ones in to make sure. The bike runs but only on cylinder 2 and 3 I have no juice to my coil wires to get it to fire so I guess would that be a bad ecm because being its running on 2 i don't think its the killswitch or any safety switches i have 2 relays but i belive its the starter and flasher not a ignition coil? Does this sound like a bad ecm?
Bullyd8389 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome