2020 FXHO Issue - Yamaha Forums
Welcome to the unofficial Yamaha Forums community! Please Register to gain full access and remove the Ads! it's FREE!    
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-01-2020, 10:26 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
2020 FXHO Issue

I have 2 - 2020, FXHO’s each has developed an issue. 1 has a cranking over with no start, Plugs, Fuel & all sensors clear? YDS Shows no code this issue started at 17.1 Hrs. and continues intermittently at 57.4 Hrs. The other has Check Engine Alarm with no Code ? Oil, water flow & Temp all good. Panel shows YDS-1 Check engine no code displayed. This issue started at 32 Hrs. and continues intermittently at 57 Hrs.
Stealership doesn’t have a clue as to the resolution. They both are under 5 year warranty. I guess we’ll run Em til something Breaks. Anyone else have these issues?
Orcaís is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome