2000 GP800 Spray - Yamaha Forums
Welcome to the unofficial Yamaha Forums community! Please Register to gain full access and remove the Ads! it's FREE!    
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 07-30-2020, 05:12 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
2000 GP800 Spray

We bought the older waverunner from a neighbor who hadn't ran it in about 5 years. Changed all the fluids lubed everything, and fired over after about 5 cranks. Runs great, tons of power, no warning lights. I noticed that the spray out of the tail isn't like others I've seen. It's coming out of the hole, but not strong. Water is coming out of left side so don't think there is a cooling issue, so not sure what else it could be. Should I be worried? Check something? Thanks!!
Ernie Dittmann is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome