VX Deluxe - Yamaha Forums
Welcome to the unofficial Yamaha Forums community! Please Register to gain full access and remove the Ads! it's FREE!    
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 05-22-2020, 05:15 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2020
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
VX Deluxe

Waverunner was running great on the water today.... stopped at a cove for the boys to swim and then it would not turn over. I finally got it to start and ran great again. Stopped again and it would not turn over again. The green security light would come on, but nothing else. Put a new batter in at the beginning of the season. Same issue happened last Fall and we thought our mechanic fixed the problem because it was doing well prior to today. Any suggestions?

Thank you
Adam Berry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome