new to forum - Yamaha Forums
Welcome to the unofficial Yamaha Forums community! Please Register to gain full access and remove the Ads! it's FREE!    
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-02-2020, 09:13 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
new to forum

Hi, I have a 1987 FZR 1000 racing bike replica, It won't start. The battery is good. I can hear the fuel pump run. The starter works. The engine turns over. But there is no start. Obviously the two ie fuel and ignition have to be present to start. There is fuel, I know that. But is there a spark? The bike ran about 2 yrs ago. I tried to remove the gas tank but underneath are a multitude of tubes, I don't know which one to disconnect===will the gas overflow?
zafar78600 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome